Škola stranih jezika Lexis

Škola i kursevi stranih jezika i za odrasle, srednjoškolce, decu, poslovne ljude i kompanije.

Centar stranih jezika Lexis - kursevi za decu
Radeći sa decom dugi niz godina došli smo do zaključka da je presudni faktor uspešnog učenja u dečjem uzrastu zainteresovanost i motivacija. Naši predavaci su obučeni da kroz zanimljive jezičke sadržaje i interaktivne aktivnosti približe jezik uzrastu dece sa kojom rade. Pažljivo biramo udžbenike renomiranih inostranih izdavača, pratimo novine i svakih par godina uvodimo nove programe, kako bi prezentovani sadržaji bili što savremeniji. Osim redovnog udžbenika, koristimo i različite edukativne igre kroz koje deca, u zanimljivim i stimalitivnim situacijama, razvijaju svoje komunikativne veštine. Ne treba posebno isticati da je i u dečjem uzrastu akcenat na konverzaciji i primeni naučenog u realnim situacijama.

Određeni broj časova posvećen je obrađivanju adaptiranih sadržaja dečje književnosti na jeziku koji se izučava. To su časovi kojima se naši polaznici posebno raduju i oni često rezultiraju pravim malim dramatizacijama obrađenih književnih dela.

Takođe, vodimo računa i o školskim obavezama kad je strani jezik u pitanju. Pred svaku školsku proveru znanja deo časa posvećujemo pojašnjavanju ili utvrđivanju školskog gradiva. Naši polaznici se u redovnoj nastavi ističu po znanju i postižu najbolje ocene.

U Centru stranih jezika Lexis deci pružamo mogućnost učenja engleskog, nemačkog, francuskog, italijanskog i španskog jezika. Rad se odvija u malim grupama formiranim po nivou znanja i po starosnom uzrastu.

Fond časova za decu od šest do jedanaest godina je 72 časa od 45 min, a za uzrast od od 11 do petnaest godina 72 časa od šezdeset minuta. Nastava se realizuje u periodu septembar-juni. Po završetku kursa sledi finalna provera znanja i dodeljivanje sertifikata.

Kontaktirajte Lexis
Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja i razjasniti nedoumice koje možda imate u vezi učenja jezika vašeg deteta.

Ukoliko ste zainteresovani da vaše dete pohađa kurs jezika u prostorijama svoje osnovne škole, pozovite nas da proverite da li postoji i takva mogućnost.

+381 (0)63 349 211

ili nam pišite direktno na E-mail:
office@skolajezikalexis.com

All rights reserved © 2014 Skola stranih jezika Lexis

Dizajn i izrada, Studio Digital, Novi Sad